Ανάσα για Τύρναβο

Το ντέρμπι σωτηρίας ανάμεσα σε Τύρναβο και Δωτιέα Αγιάς κατέληξε τελικά στην ομάδα του Μίλτου Ζιάκα που επικράτησε με σκορ 1-0.

Οι ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο με το πρώτο να ανήκει εξ ολοκλήρου στον Τύρναβο και το δεύτερο στον Δωτιέα. Το μοναδικό τέρμα σημειώθηκε στην επανάληψη και ενώ η Αγιά προσπάθησε για την ισοφάριση στο τέλος δεν τα κατάφερε.

Με αυτήν την νίκη ο Τύρναβος έφτασε τους 21 βαθμούς και αύξησε τις πιθανότητές σωτηρίας του αφού «σκαρφάλωσε» ακόμα περισσότερο από την ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη πλευρά το σύνολο του Γιάννη Μάγγου παραμένει χαμηλά με 17 έχοντας να γευτεί την χαρά της νίκης εδώ και πέντε αγωνιστικές.

Το μοναδικό γκολ στην αναμέτρηση σημειώθηκε στο 59΄, συγκεκριμένα ο Βούζας συνεργάστηκε άψογα με τον Τασιούλη και ο τελευταίος πλασαρε υποδειγματικά τον γκολκίπερ της Αγιάς για το 1-0. Έπειτα από κείνο το σημείο ο Δωτιέας κέρδιζε μέτρα στο γήπεδο και φαίνονταν πως ψάχνονταν για την ισοφάριση.

Τύρναβος (Μίλτος Ζιάκας): Παπαγιάννης, Μπαρούτας, Καρλιάμπας, Αϊβάζης, Λούγκος, Κρίτσας (80′ Σβερκούλης), Βούζας, Χρηστίδης, Τασιούλης (60′ Λίταινας), Καρατάσιος, Τσιρλίδης (60′ Παπαχρήστος).

Δωτιέας Αγιάς (Γιάννης Μάγγος): Παϊτέρης, Καρβούνης(79 Τριτάρης), Τσιρογιάννης (26΄ Ραμάι), Μεζίνι, Παππάς, Κορλός( 58 μπαλογιαννης), Τσατσαλίδης, Κόκκα, Σελίνης, Σουλι, Ντακούλας.

Πηγή: rockngoal

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s