Αποχωρεί και ο Ολυμπιακός Βόλου από το πρωτάθλημα

Ο Ολυμπιακός Βόλου αναμένεται να ακολουθήσει τον Εργοτέλη και να αποχωρήσει και αυτός από το πρωτάθλημα παρά τις προσπάθειες που έγιναν για ανεύρεση χρημάτων.

Στο δρόμο που χάραξε ο Εργοτέλης βαδίζει και ο Ολυμπιακός Βόλος που αναμένεται να ανακοινώσει την αποχώρηση του από το πρωτάθλημα της Football League. Όσες προσπάθειες και αν έκανε η νέα προσωρινή διοίκηση, δεν κατάφερε να συγκεντρώσει ένα ποσό που να ικανοποιούσε τις εγγυήσεις που είχαν ζητήσει οι ποδοσφαιριστές. Ήδη μάλιστα την Παρασκευή (22/01) κατατέθηκαν προσφυγές και από τους Σταμάτη Καρρά, Δημήτρη Αρβανίτη.

Ο πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης, Γιάννης Θεοδωρίδης έκανε γνωστό ότι συγκεντρώθηκε ένα ποσό της τάξης των 15.000 ευρώ, με αποτέλεσμα να μην είναι αυτό αρκετό για να πειστούν οι ποδοσφαιριστές και να συνεχίσουν. Απομένει, λοιπόν, η ανακοίνωση της διοργανώτριας για τη ματαίωση του προγραμματισμένου για την Κυριακή (24/01) αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Όλοι μιλούν για αποχώρηση από το πρωτάθλημα, καθώς ακόμα και για την ενίσχυση του ρόστερ θα πρέπει πρώτα να καταβληθούν περί τα 45.000 ευρώ σε ΙΚΑ και Εφορία, αφού οι ρυθμίσεις που είχαν κάνει οι άνθρωποι της ομάδας χάθηκαν και τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα.

Πηγή:http://www.sport24.gr/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s