Ψυχρολουσία στο 96′!

Η Δόξα Δράμας κράταγε τη νίκη μέχρι το έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά η ΑΠΕ Λαγκάδα είχα άλλη γνώμη και έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας!
Το φιλμ του αγώνα

12′ Ένα σουτ του Ντρούγκα έξω από την περιοχή φεύγει αρκετά άουτ
16′ Σέντρα από αριστερά από τον Στόικο, αρχικά μέσα από την περιοχή ο Σάντος χάνει την ευκαιρία χωρίος πίεση να σκοράρει και στην συνέχεια της φάσης ο Παπαδόπουλος από το ύψος της περιοχής, στον άξονα, σουτάρει και σημαδεύει την ρίζα του αριστερού δοκαριού του Καλογεράκη!
23′ Ο Σάντος φεύγει στην αντεπίθεση από δεξιά αλλά κάνει κακή προσπάθεια και χάνεται μια ευκαιρία για αιφνιδιασμό
30′ Λάθος του Στόικου έξω από την περιοχή και ο Βεϊδαμενίδης που γίνεται κάτοχος της μπάλας σουτάρει και στέλνει την μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Μένκα
33′ Πανέμορφο γυριστό σουτ του Μουτεσίδη από το ύψος της περιοχής και η μπάλα σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Καλογεράκη!
37′ Εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή και δεξιά από τον Παπαδόπουλο που βρίσκει μέσα στην μικρή περιοχή τον Γαίδαρτζή ο οποίος πιάνει κεφαλιά και στέλνει την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της ΑΠΕΛ.
40′ ΓΚΟΛ για τη Δόξα Δράμας! Σέντρα ακριβείας από δεξιά του Μουτεσίδη βρίσκει μέσα στην μικρή περιοχή τον Γαίδαρτζή που με κεφαλιά στένει από αριστερά την μπάλα στην απέναντι γωνία της εστίας του Καλογεράκη και κάνει το 1-0!
45′ Με τον Καλογεράκη στο έδαφος ο Σάντος μέσα από την περιοχή σουτάρει άστοχα και χάνει μια καλή ευκαιρία για γκολ
49′ Ο Σάντος δεν προλαβαίνει την έξοδο του Καλογεράκη. Η Δόξα θέλει να αιφνιδιάσει στο ξεκίνημα του ημιχρόνου
50′ Ο Ντούγκα κάνει μπάσιμο από αριστερά, σουτάρει και η μπάλα φεύγει έξω από το δεύτερο δοκάρι.
57′ Τρίτο δοκάρι για την Δόξα! Απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή του Παπαδόπουλου και η μπάλα αφού βρίσκει στα ακροδάκτυλα του Καλογεράκη χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και χάνεται μια ακόμη καλή ευκαιρία για γκολ.
62′ Ο Παναγιωτούδης βγαίνει από αριστερά απέναντι στον Μένκα, σουτάρει και ο τερματοφύλακας της Δόξας με διπλή προσπάθεια διώχνει τον κίνδυνο.
87′ Σουτ του Κράββαρη μπλοκάρει εύκολα ο Μένκα
90′ Βιαστική προσπάθεια του Στόικου που σούτερα πολύ άουτ.
96′ ΓΚΟΛ για ΑΠΕ Λαγκαδά! Ψυχρολουσία στο γηπεδο της Δόξας όπου στο έκτο λεπτο των καθυστερήσεων ο Πολίτης σουτάρει έξω από την περιοχή και αριστερά και εκτελεί τον Μένκα, ισοφαρίζοντας σε 1-1!
Δόξα Δράμας (Ανδρέας Παντζιαράς): Μένκα, Ρεβυθόπουλος, Κουμπρόγλου (65′ Κανετίδης), Χαριτωνίδης, Γκαρακλίδης, Μουτεσίδης, Σάντος, Στόικος, Γαϊδαρτζής (83′ Δούμπλατζης), Παπαδόπουλος, Αθανασιάδης (56′ Βιτλής).

ΑΠΕ Λαγκαδά (Ιερόθεος Γιαμουρίδης): Καλογεράκης, Καρατζιάς, Πολίτης, Λαβίδας, Αθανασίου, Παναγιωτούδης, Ντούγκα, Τσερκέζης (85′ Κωνσταντινίδης), Κράββαρης, Λεμονής, Βεϊδαμενίδης (50′ Ξανθόπουλος).

 
Πηγή: sportdrama

Leave a comment