Σπουδαίο διπλό για το Αμύνταιο στη Καστοριά!

Ο Ερμής παρατάχθηκε άψογα στον αγωνιστικό χώρο και πλην μίας φάσης στο δεύτερο λεπτό δεν απειλήθηκε καθόλου και σκοράροντας με τον Μαυροματίδη πήρε την πολύτιμη νίκη.

Άψογη η διαιτησία του κ. Τσιμεντερίδη από το Σ.Δ. Κοζάνης. Έδειξε κίτρινες στος Αμαραντίδη, Σερσέμη, Θοεδουλίδη και Μπίκο.

Φάσεις και γκολ

Μόλις στο 2ο κάθετη μπαλιά Αντωνιάδη στο σημείο του πέναλτι ο Αστράουσκας βρέθηκε σε θέση τετ α τετ. Το πλασέ όμως απέκρουσε σωτήρια ο Περπερίδης.

Στο 14ο από κόρνερ του Ηλιάδη με καρφωτή κεφαλιά ο Μαυροματίδης το 0-1

Στο 42ο  Φάουλ σε καλή θέση για τον Ερμή Αμυνταίου, λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή αλλά η εκτέλεση κακή άουτ.

Στο 53ο  Καλή ευκαιρία για την Καστοριά όταν ο Αστράουσκας πλάσαρε χωρίς όμως να βρει δίχτυα.

Στο 82ο  Φάουλ σε καλό σημείο για την Καστοριά αλλά η απ΄ευθεία εκτέλεση του Ντάμζη, στα χέρια του τερματοφύλακα του Ερμή.

Στο 86ο νέο στημένο σε πολύ καλό σημείο για την Καστοριά. Απευθείας εκτέλεση του Νίνο και στα χέρια του τερματοφύλακα του Ερμή.

Αμέσως μετά νέο φάουλ σε καλή θέση για τη Καστοριά δεν βρήκε και αυτό στόχο.

Καστοριά: Κράτσιος, Ηλίας (83ο Γεωργαντζάς), Νίνος, Ιασωνίδης, Τσίπι (46ο Ντάμζης), Μπαϊρακτάρης, Σαββόπουλος (66ο Πατσίκας), Αντωνιάδης, Αστράουσκας, Μηλιάτης, Χασάϊ.

Ερμής Αμυνταίου: Περπερίδης, Πασχαλίδης, Δόνες, Κλαζογλου, Παναγιωτίδης, Τριανταφύλλου, Αμαραντίδης, Σερσέμης (75ο Γιορεντζίδης), Ηλιάδης (62ο Θεοδουλίδης), Τσορλίνης (69ο Μπίκος), Μαυροματίδης (90ο Λιάπτσης).

Πηγή: sportime24

Παράλληλα, ο Ερμής εξέδωσε δύο ανακοινώσεις με τις οποίες ευχαρίστησε την Καστοριά για τη φιλοξενία της και συνάμα συνεχάρη τους διαιτητές.

Αναλυτικότερα:

«Η διοίκηση του Ερμή Αμυνταίου θέλει να ευχαριστήσει τη διοίκηση της Καστοριάς για την άψογη φιλοξενία και δεσμεύεται να την ανταποδώσει στο 2ο γύρο.»

Ο Ερμής συγχαίρει τη διαιτησία: «Η διοίκηση του Ερμή θέλει να συγχαρεί τη διαιτητική τριπλέτα των Τσιμεντερίδη- Τσιαμπάζη και Τζουβάρα από το Σ.Δ. Κοζάνης για την πραγματικά άψογη διαιτησία του. Τέτοιες διαιτησίες χρειάζεται πραγματικά το ποδόσφαιρο. Και να είναι σίγουροι όλοι πως τα ίδια ακριβώς θα λέγαμε και σε αντίθετο αποτέλεσμα.»

Γραφείου Τύπου Ερμή Αμυνταίου

Bαθμολογία