Ήττα Ηρακλή

Ήταν  γνωστό πως ο Ηρακλής θα είχε ρόλο αουτσάιντερ ακόμα και απέναντι στη νεοφώτιστη ΑΕ Καρίτσας και αυτό φάνηκε και στο γήπεδο. Πιο έμπειροι οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους και νίκησαν με 2-0.

Οι παίκτες της ΑΕ Καρίτσας είχαν μεγαλύτερη ποιότητα, παρουσίασαν μια πιο ομοιογενή ομάδα απέναντι στον Ηρακλή που κατέβηκε με ομάδα έκτακτης ανάγκης και χωρίς προπονήσεις. Αποτέλεσμα αυτού ήταν  να ανοίξουν γρήγορα το σκορ με τον Κυρτέγο στο 6’ ενώ είχαν και σουτ στο δοκάρι στο 16’ σε πλασέ του Κυπαρίσση.

Ο Ηρακλής προσπάθησε να αντιδράσει στο δεύτερο ημίχρονο, είχε δύο καλές ευκαιρίες να τα καταφέρει αλλά και πάλι η ΑΕ Καρίτσας ήταν πιο αποτελεσματική και έκανε το 2-0 με τον Τροϊρη.

Η διαφορά δύο τερμάτων επέτρεψε στους γηπεδούχους να κατεβάσουν ταχύτητα και να φτάσουν στην εύκολη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο Ηρακλής έδειξε πως χρειάζεται άμεση ενίσχυση για να μπορέσει να γίνει ανταγωνιστικός.

ΑΕ Καρίτσας: Τσιλιγκιρίδης, Βασιούρης, Ραπτόπουλος, Μπαντογιάνης, Τασίδης, Τροίρη, Δαλαμήτρας, Μπέης (83΄ Παπαϊωάννου), Κυπαρίσσης (68΄ Ευαγγελόπουλος), Κυρτέγος (87΄ Μήτρακας) Τσιώμης

Ηρακλής: Γιούδας, Κριτσιάνης, Μυλωνάς, Τσαλταμπασίδης, Ιωαννίδης, Μούδιος, Ευσταθιάδης (62΄ Κατσούλης), Αποστόλου, Αβραμίδης, Ανδρεάκος, Δραγάνης.

Πηγή: metrosport